2012-10-10 12:30:06
Φωτογραφία για «Να μπει το πρώτο γκολ...»
Πεπεισμένος ότι αν καταφέρει να πετύχει το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού, τότε θα ακολουθήσουν κι άλλα, είναι ο Πάουλο Μασάντο.

Ο Πορτογάλος μέσος αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή των Πειραιωτών το φετινό καλοκαίρι, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Βέβαια είναι γεγονός πως δεν έχει χρησιμοποιηθεί και στην θέση που μπορεί να παίξει, δηλαδή στον άξονα, μιας και αγωνίστηκε κυρίως ως τώρα στα άκρα.

Το γεγονός πάντως ότι έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, με αποκορύφωμα φυσικά αυτή κόντρα στην Άρσεναλ, φαίνεται ότι τον έχει στενοχωρήσει πολύ.

«Στενοχωρήθηκα γι' αυτές τις χαμένες ευκαιρίες. Ήθελα πολύ να σκοράρω για τον κόσμο μας αλλά και για όλους στην ομάδα που με με εμπιστεύονται και με έφεραν. Δουλεύω πολύ όμως στο γήπεδο αλλά και τις προπονήσεις για να μπορώ να κάνω τις ευκαιρίες», ανέφερε ο Μασάδο σε δικό του άνθρωπο σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» και πρόσθεσε:


Δούλεψα πολύ για να βρεθώ σε αυτές τις θέσεις, Αστόχησα όμως και όλοι αυτό θυμούνται. Ειλικρινά αισθάνομαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Θέλω να προσφέρω, είναι το μόνο που έχω στο μυαλό μου. Αυτή την στιγμή είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα. Πιστεύω πως αν μπει το πρώτο γκολ, μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα».

Παράλληλα αυτό που τονίζει ο Πορτογάλος, είναι ότι η θέση του είναι στον άξονα και εκεί μπορεί να προσφέρει περισσότερα. «Η θέση μου είναι στον άξονα. Ξέρουν όλοι ότι εκεί μπορώ να παίξω καλύτερα. Εκεί μου ταιριάζει, μπορώ όμως να παίξω και στα άκρα. Συνέβαινε και στην Τουλούζ αρκετές φορές, αφού το χρειαζόταν η ομάδα. Αν παίξω στον άξονα όμως για μερικά παιχνίδια στην σειρά, ώστε να βρω ρυθμό, τότε θα δουν όλοι τι μπορώ να κάνω. Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό όμως, είμαι υποχρεωμένος να προσπαθώ για το καλύτερο. Σε όποια θέση κι αν μου πουν να παίξω», ήταν τα λόγια παίκτη.

Παράλληλα ο Μασάντο αναφέρθηκε και στην κακή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, λέγοντας πως: «Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι. Νομίζω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση που... κουβαλάγαμε από το Λονδίνο, γι' αυτό και παρουσιαστήκαμε έτσι με τον Αστέρα στο γήπεδό μας».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ