2012-10-10 12:49:03
Φωτογραφία για Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν για το Κρητικό ελαιόλαδο
Ξεκινάει αύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο IOLIDA BEACH στην Αγία Μαρίνα Χανίων το Διεθνές Συνέδριο για το Ελαιόλαδο που διοργανώνει η εταιρία Terra Creta Α.Β.Ε.Ε.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης γύρω από τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου ως τρόφιμο υψηλής θρεπτικής και βιολογικής αξίας. Θέτοντας στο επίκεντρο του συνεδρίου την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια του ελαιόλαδου η Terra Creta φιλοδοξεί να αναδείξει τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές έρευνες για το προϊόν, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στις Διεθνείς Αγορές.

Με τη συμμετοχή επιστημόνων, συνέδρων και δημοσιογράφων από 14 χώρες, το Συνέδριο για το Κρητικό ελαιόλαδο, θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καταθέσουν την επιστημονική γνώση τους, τις απόψεις τους, αλλά και να σχεδιάσουν τις μελλοντικές κινήσεις τους, βάση των απαιτήσεων και των αναγκών των Διεθνών Αγορών. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στο να γνωρίσουν οι σύνεδροι το ελαιόλαδο συμμετέχοντας σε μία σειρά από δράσεις βιωματικού χαρακτήρα.

Τόσο οι επιστημονικές εισηγήσεις όσο και η συμμετοχή στη συλλογή ελαιοκάρπου, στην έκθλιψη, στη γευστική δοκιμή, αλλά και στο μαγείρεμά του, αποτελούν μέρος μιας τετραήμερης μοναδικής εμπειρίας που θα δώσει την δυνατότητα στους συνέδρους να γνωρίσουν το λάδι ως έναν από τους φυσικότερους χυμούς.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ