2012-10-10 12:59:05
Φωτογραφία για Συνέχεια του σήριαλ των 8,5 εκ. για την Τουριστική προβολή της Αττικής στο δημοτικό συμβούλιο της Λαυρεωτικής  πηγή: http://www.forkeratea.com/2012/10/85.html#ixzz28sbrbCLV
Κατά την διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής της Τρίτης 9/10/2012, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής, απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου ...Σταύρου Ιατρού είπε ότι, δεν έχει δει την ανακοίνωση-επιστολή των 56 δημάρχων της Αττικής που δόθηκε στην δημοσιότητα και έχει την υπογραφή του (του δημάρχου Λαυρεωτικής), μαζί με άλλους 55 δημάρχους.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ του δημάρχου και του δημοτικού Συμβούλου.

Δημοτικός σύμβουλος (Σταύρος Ιατρού):

Πρώτα θέλω να ρωτήσω τον κύριο δήμαρχο για ένα θέμα που έχει βγει αρκετά σοβαρό. Έχει βγει σήμερα ένα κείμενο το οποίο υπογράφουν κάποιοι δήμοι σε ότι αφορά αυτό το θέμα που κάποιοι αποκαλούν σκάνδαλο για τα 8,5 εκατομμύρια της τουριστικής προβολής της Αττικής και αφορά τον Περιφερειάρχη. Φέρονται ότι οι δήμαρχοι εξαπατήθηκαν. Φέρεται ότι υποκλάπησαν οι υπογραφές σας. Θέλω να σας ρωτήσω, έχει την σημασία του για σας μόνο, εάν το κείμενο αυτό το γνωρίζεται, αν το έχετε υπογράψει ή όχι, αν σας έχει υποκλαπεί η υπογραφή.


Δήμαρχος Λαυρεωτικής (Κωνσταντίνος Λεβαντής) :

Όσον αφορά το πρώτο θέμα, γεγονός είναι ότι την ανακοίνωση αυτή δεν την έχω δει, την ζήτησα, έχει έρθει στο γραφείο, δεν την έχω δει.

Σημείωση: Η συζήτηση έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής στην συνεδρίαση της 9ης Οκτωβρίου 2012 και ηχογραφήθηκε από την ζωντανή μετάδοση του ραδιοφώνου lavreotikifm.

Η Ερώτηση που ακολουθεί βέβαια είναι ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;

Μπορεί κανείς να δώσει απάντηση στο ποιός υπέγραψε και τι υπέγραψε;

forkeratea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ