2012-10-10 20:30:02
Φωτογραφία για Η παγίδα της τρόικας στο ΥΠΟΙΚ
Μάχη οπισθοφυλακής δίνεται τις τελευταίες ώρες από το υπουργείο Οικονομικών, έτσι ώστε οι περίφημες 89 εκκρεμότητες, που υποτίθεται ότι θα πρέπει να τακτοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, να μην αποτελέσουν και προαπαιτούμενα προκειμένου η χώρα να εξασφαλίσει την επόμενη δόση αλλά και την επιμήκυνση του προγράμματος αναδιάρθρωσης της ελληνικής οικονομίας.

Η τρόικα εμφανίζεται αμετάπειστη, όμως, ως προς αυτό, υποστηρίζοντας ότι ο χαρακτηρισμός «προαπαιτούμενο» θα πρέπει να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα... μονολιθικά, δέχεται ότι ο συνολικός αριθμός αυτών των εκκρεμοτήτων αρχικά ήταν 150. Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση σημείωσε πρόοδο ως προς τις 61 από αυτές, αλλά «στον αέρα» εξακολουθούν να παραμένουν οι υπόλοιπες 89.

Ωστόσο, το ΥΠΟΙΚ αντιλαμβάνεται την “παγίδα” καθώς αν αποδεχτεί την... πρόοδο, τότε θα πρέπει να αποδεχτεί και την υποχρέωση. Μόνο που κάτι τέτοιο θα συνεπάγεται αυτομάτως και την καθυστέρηση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης, με ό,τι κάτι τέτοιο, βεβαίως, μπορεί να συνεπάγεται.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H προπόνηση της Τετάρτης...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H προπόνηση της Τετάρτης...
OLYMPIACOS BC ON EUROSPORT! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
OLYMPIACOS BC ON EUROSPORT! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ