2012-10-11 12:18:10
Φωτογραφία για Περιμένουν τα εργομετρικά
Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές του Αρη, περιμένει το τεχνικό δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή.  

Ηδη, ένα πρώτο γκρουπ πέρασε από τους γιατρούς και το ίδιο θα συμβεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας με τους υπόλοιπους, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και οι δύο προπονητές να αποκτήσουν σαφή εικόνα για την κατάσταση των παικτών τους.

Οι δύο άνδρες θεωρούν πολύ σημαντικά τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, διότι μέσω αυτών, θα μπορέσουν να κατευθύνουν καλύτερα τη δουλειά τους, προσαρμόζοντάς την στον κάθε αθλητή ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Επί του καθαρά αγωνιστικού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους δύο τραυματίες, Τριανταφυλλάκο και Ψυχογιό. Ο πρώτος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και μάλιστα για περισσότερο από ένα μήνα! 

Ο Ψυχογιός έχει κάποιες ενοχλήσεις στον τένοντα, όμως αισιοδοξεί πως θα καταφέρει, ίσως και σήμερα, να γυμναστεί κανονικά.

Επίσης, θα γίνει μια προσπάθεια να κλειστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.    

Οσο για το θέμα προπονητή; Δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη και όπως δείχνουν τα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα υπάρξει. Από εκεί και μετά, βλέποντας και κάνοντας..    

novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ