2012-10-11 18:50:15
Φωτογραφία για ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ : ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!
Ο Μίλος Τεόντοσιτς θεωρεί πως καμία ομάδα δε θα χάσει όπως η ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό σε τελικό της Ευρωλίγκας τα επόμενα... 30 χρόνια και μιλάει για το πως αντιμετώπισαν αυτή την αποτυχία.

Ο Σέρβος πρώην πόιντ γκαρντ των ερυθρόλευκων, μίλησε στα ΜΜΕ της Ρωσίας για το τι δίδαξε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η ήττα στον τελικό της Ευρωλίγκας από τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Από τη μία πλευρά είναι πάρα πολύ απογοητευτικό. Για εμάς ήταν μία απίστευτη αποτυχία. Ήταν επώδυνη ήττα. Από την άλλη νομίζω ότι μας δίδαξε ένα πράγμα, ότι αν έρθουμε σε παρόμοια κατάσταση θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά την κατάσταση. Ελπίζω να έρθει κάτι θετικό από αυτή την εμπειρία».

Πάντως πιστεύει ότι κάτι παρόμοιο θα αργήσει να επαναληφθεί στη διοργάνωση: «Πιστεύω ότι τα επόμενα 30 χρόνια καμία ομάδα δε θα χάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας όπως εμείς. Επιστρέψαμε από το ημίχρονο, νομίζοντας πως έχει γίνει η δουλειά. Πανηγυρίσαμε νωρίτερα. Μεγάλο σφάλμα, κάναμε κακές επιλογές και η ήττα ήταν φυσικό να έρθει».

Τέλος για όσους τον κατηγόρησαν ότι έφταιξε: «Φυσικό είναι, όλο το παιχνίδι ξεκινά από τον playmaker. Αν κάποιος θέλει να με κατηγορήσει γι΄ αυτή την ήττα, δεν μπορώ να μη δεχτώ την κριτική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ