2012-10-13 11:14:05
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑΣ : ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τον Ολυμπιακό έχρισαν μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ οι προπονητές των 12 ομάδων της Α1 βόλεϊ, τονίζοντας πως η κρίση θα κάνει καλό, καθώς θα "βγουν" νέοι παίκτες.

Όλοι οι προπονητές απάντησαν σε 4 κοινές ερωτήσεις που ήταν οι εξής:

1.Το πρωτάθλημα είναι πλέον στην αφετηρία του. Ποιες είναι οι αγωνιστικές και όχι μόνο, προσδοκίες που έχετε από την Volleyleague ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ 2012-2013;

2.Στα ρόστερ των ομάδων υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, ενώ παρατηρείται μια μείωση στον αριθμό των ξένων αθλητών. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις δεδομένες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πιστεύετε ότι θα βοηθήσουν στο να εμφανιστούν στο προσκήνιο της Volleyleague ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ νέοι Έλληνες αθλητές;

3.Ποιοί είναι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα σας για τη φετινή σεζόν και τι θα θεωρήσετε επιτυχία για την ομάδα σας;

4.Ποια ομάδα θεωρείτε ότι έχει τον πρώτο λόγο στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου και ποια μπορεί να εξελιχθεί ως η έκπληξη του πρωταθλήματος;


Ο Χρήστος Πάτρας του Φοίνικας Σύρου, είπε:

1.Εύχομαι να αρχίσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα φυσιολογικά. Να τελειώσουν όλες οι ομάδες την προσπάθεια τους και να τηρηθεί το fair play εντός και εκτός γηπέδου. Όλοι θα πρέπει να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, κυρίως στο οικονομικό και κάποτε θα πρέπει να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα με μηδενικά χρέη, ίσους όρους που θα αποπνέει υγεία και θα είναι ελκυστικός προορισμός για τον κόσμο και τους χορηγούς.

2.Εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα η μείωση των ξένων παικτών. Στο προσκήνιο θα εμφανιστούν καλοί Έλληνες παίκτες μόνο με δουλειά από εμάς στο γήπεδο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να εμφανίζουμε τους ικανούς στο γήπεδο ανεξαρτήτου ηλικίας και κάποτε την περιβόητη ανάπτυξη πρέπει να την ενεργοποιήσουμε επί της ουσίας και όχι μόνο στην θεωρία, γιατί μέχρι τώρα έχουμε μείνει μόνο στη θεωρία.

3.Οι στόχοι του Φοίνικα είναι να παραμείνουμε στις κορυφαίες ομάδες της Λίγκας και να είμαστε απολύτως έτοιμοι την άνοιξη, εκεί που κρίνονται τα πάντα. Επιτυχία για μένα θα είναι να βγάλουμε τη δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

4.Με τα σημερινά δεδομένα ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ. Εμφανίζεται πιο έτοιμος από τις άλλες ομάδες. Από κει και πέρα θεωρώ ότι η Νίκη Αιγινίου θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος..
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ