2012-10-13 13:02:07
Φωτογραφία για ΖΑΛΜΑΣ : ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το πρώτο σερβίς της Α1 βόλεϊ ανδρών γίνεται σήμερα με τον Ολυμπιακό να είναι το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του νταμπλ, όπως επισήμαναν και οι προπονητές των δώδεκα ομάδων, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας.

Οι τεχνικοί απάντησαν σε 4 κοινές ερωτήσεις που ήταν οι εξής:

1.Το πρωτάθλημα είναι πλέον στην αφετηρία του. Ποιες είναι οι αγωνιστικές και όχι μόνο, προσδοκίες που έχετε από την Volleyleague ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ 2012-2013;

2.Στα ρόστερ των ομάδων υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, ενώ παρατηρείται μια μείωση στον αριθμό των ξένων αθλητών. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις δεδομένες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πιστεύετε ότι θα βοηθήσουν στο να εμφανιστούν στο προσκήνιο της Volleyleague ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ νέοι Έλληνες αθλητές;

3.Ποιοί είναι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα σας για τη φετινή σεζόν και τι θα θεωρήσετε επιτυχία για την ομάδα σας;


4.Ποια ομάδα θεωρείτε ότι έχει τον πρώτο λόγο στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου και ποια μπορεί να εξελιχθεί ως η έκπληξη του πρωταθλήματος;

Ο Νίκος Ζαλμάς του Παμβοχαϊκού, απάντησε:

1.Περιμένω και θέλω να δω ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα από την αρχή έως το τέλος. Να μπει επιτέλους μία κόκκινη γραμμή, σύμφωνα με την οποία πάνω από αυτή λειτουργούνε όλες οι ομάδες το ίδιο, ενώ κάτω από αυτή δεν συμμετέχεις. Κι έτσι να προασπίζονται τα συμφέροντα των ομάδων που μοχθούν σε όλα τα πλαίσια ανεξαρτήτως ονομάτων.

2. Μπορεί να γίνει και αυτό αν και νομίζω ότι η εμφάνιση καλών νέων αθλητών έχει να κάνει περισσότερο με την ποιότητα και ποσότητα της προπόνησης τους παρά αν υπάρχουν 2 ή 3 ξένοι σε ένα ρόστερ. Καλό επίπεδο ξένων μπορεί και να σημαίνει και καλύτερο επίπεδο νέων ελλήνων αθλητών.

3. Να μπορεί να εμφανίσει ο Παμβοχαϊκός μέσα στο γήπεδο μία εξίσου σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα ή οποία θα προσπαθήσει να παίξει και καλό βόλεϊ εντός και εκτός έδρας ώστε να διαφημίσει το προϊόν της πανελλαδικά και ταυτόχρονα να διαφημίσει και την περιοχή γενικότερα. Ως επιτυχία κρίνεται η αγωνιστική σταθερότητα μέχρι το τέλος της χρονιάς που θα μας κατατάξει στις 5 πρώτες ομάδες καθώς και η προσπάθεια να κλείσει η χρονιά με το μικρότερο ή μηδενικό οικονομικό άνοιγμα.

4. Θα μπορούμε να απαντήσουμε με ασφάλεια στις αρχές του β' γύρου όταν και θα έχουν διαμορφωθεί πλήρως τα ρόστερ μετά και την 2η μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα πάντως με τα δεδομένα της προετοιμασίας ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ