2012-10-13 20:39:08
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Το παιχνίδι με τη Κάχα Λαμποράλ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ στο πρώτο του παιχνίδι στην Α1.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι απλά η νίκη, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί και με καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς.

«Τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα καλούμαστε να δώσουμε και το πρώτο μας παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα θετικό ότι ο αγώνας γίνεται στην έδρα μας, αλλά από την άλλη αυτό είναι θετικό και για τον ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο για μας εκτός από τη νίκη φυσικά, είναι να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να γίνουμε καλύτεροι ακόμα και σ' αυτά τα στοιχεία που εκτελέσαμε σωστά. Ο στόχος μας είναι η πρόοδρος σε κάθε παιχνίδι και γι' αυτό όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ