2012-10-15 08:44:45
Φωτογραφία για «Κατσούρ» για... έξι μήνες
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κώστα Κατσουράνη, μοιάζει δεδομένο και η λύση που φαίνεται να προκρίνεται για να γίνει το μεγάλο come back, είναι για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και... βλέπουμε.

Μπορεί το περιβάλλον του διεθνούς άσου να υποστήριζε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάει στην ΑΕΚ, όμως στην Ένωση φαίνεται ότι υπάρχει αισιοδοξία για το επικείμενο deal.

Εξάλλου όπως αναφέρει η «Goal», ήδη έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή από εξωδιοικητικό παράγοντα του συλλόγου, όπου και του μετέφερε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει το θέμα, είναι -όπως έχει αναφερθεί ξανά- να μπουν και οι επενδυτές στον «Δικέφαλο» και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιοι ανασταλτικοί παράγοντες για τον έμπειρο μέσο, όπως το γεγονός ότι διαθέτει έναν ιδιαίτερα έντονο χαρακτήρα, που δεν συμβάλει στην διατήρηση του καλού κλίματος στην ομάδα. Συν τοις άλλοις το γεγονός ότι φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει δημιουργήσει μεγάλη δυσαρέσκεια, σε αρκετά σημαντική μερίδα των φίλων της ομάδας.

Αγωνιστικά πάντως είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει αν τελικά γίνει η επιστροφή του τον Γενάρη και γι΄ αυτό ως μία πιθανή -μεσοβέζικη- λύση, είναι η έλευσή του για έξι μήνες και αναλόγως του πως θα εξελιχτούν τα πράγματα, να συνεχιστεί -ή όχι- και η συνεργασία των δύο πλευρών.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ