2012-10-15 23:23:02
Φωτογραφία για Άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητο δημοτικού συμβούλου της Λεμεσού
Το αυτοκίνητο του δημοτικού συμβούλου Λεμεσού, Κώστα Γιάλλουρου, έβαλαν στόχο εγκληματικά στοιχεία, τα οποία το περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη και του έθεσαν φωτιά.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, τη φωτιά στο όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο έναντι της οικίας του 52χρονου δημοτικού συμβούλου, εντόπισε γύρω στις 3:00 περιπολικό της Αστυνομίας, άνδρες της οποίας την κατέσβησαν εγκαίρως πριν επεκταθεί.

Το αυτοκίνητο υπέστη ελαφρές ζημιές, ενώ ο ίδιος ο κ. Γιάλλουρος, ο οποίος είναι και εσωτερικός ελεγκτής σε συνεργατικό ίδρυμα, ανέφερε στα ΜΜΕ πως δεν υποψιάζεται κανέναν, γιατί δεν έχει διαφορές με κανέναν.

Εξάλλου, με σημερινή ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, καταδικάζουν "με βδελυγμία", την εγκληματική ενέργεια εμπρησμού του αυτοκινήτου του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ.

"Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά ολόκληρης της πολιτείας, της κοινωνίας και των εκλεγμένων εκπροσώπων της πόλης και δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανεκτές", προστίθεται στην ανακοίνωση του Δήμου, ο οποίος εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του προς το δημοτικό σύμβουλο και αναμένει από τις αρμόδιες αρχές, τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών και ηθικών αυτουργών "αυτής της κατάπτυστης ενέργειας".

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ