2012-10-16 00:00:19
Φωτογραφία για ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ 80-58 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΛΙΝΟ
Η Αβελίνο "σκόρπισε" την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 80-58 αναγκάζοντας την ομάδα των Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση σε βαριά ήττα.

Οι παίκτες της Αβελίνο δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους της Ευρωλίγκας από την αρχή του αγώνα και έδειξαν ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αστοχία και τα κενά επιθετικά διαστήματα των παικτών του Σέρτζιο Σκαριόλο στην τρίτη περίοδο και κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας των 16 πόντων (61-45).

Στην τελευταία περίοδο η Εμπόριο Αρμάνι δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και γνώρισε την δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα με 80-58.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Εντούντι Εμπι με 19 πόντους. Ο πρώην παίκτης του Αρη, Νταν Μαυραείδης στα οκτώ λεπτά που αγωνίστηκε δεν σημείωσε κάποιο πόντο αλλά μοίρασε δύο ασίστ. Από την Εμπόριο Αρμάνι ο Ομάρ Κουκ κατάφερε να διασωθεί με 12 πόντους. Ο Αντώνης Φώτσης σημείωσε 7 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης περιορίστηκε στους δύο πόντους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ