2012-10-17 17:53:02
Φωτογραφία για Υπό κράτηση οι ύποπτοι για τον εμπρησμό αποθηκών στον Ύψωνα
Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 65χρονου ενοικιαστή των αποθηκών που καταστράφηκαν ολοσχερώς μετά από εμπρησμό, στην περιοχή Ύψωνα. Υπό κράτηση θα μείνουν για τέσσερις μέρες και οι τρείς γιοί του, 37,35 και 27 ετών, ενώ η 30χρονη υπάλληλος, που είχε επίσης συλληφθεί χθες, αφέθηκε ελεύθερη.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται ο 65χρονος, μετά από αδιαθεσία και όπως αναφέρθηκε από τους αστυνομικούς ανακριτές, υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι τέσσερις ύποπτοι ενέχονται στην υπόθεση εμπρησμού των αποθηκών, που ήταν ασφαλισμένες έναντι μισού σχεδόν εκατομμυρίου ευρώ, αφού η εταιρεία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πρόσφατα προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι από τις εξετάσεις φαίνεται πως, εσκεμμένα η πόρτα του γραφείου δεν ήταν κλειδωμένη, ενώ τα παράθυρα ήταν βγαλμένα από τη θέση τους και τοποθετημένα στο πάτωμα, ώστε η πυρκαγιά να εξαπλωθεί γρηγορότερα. Διαπιστώθηκε ακόμη, σύμφωνα με τους ανακριτές, ότι το όχημα ενός εκ των υπόπτων μοίραζε έντονα


εύφλεκτη ύλη και παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Η 30χρονη υπάλληλος της εταιρείας αφέθηκε ελεύθερη από χθες το βράδυ, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον της, ενώ οι τέσσερις ύποπτοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος τους δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για κράτηση τους για τέσσερις μέρες, λέγοντας ότι οι πελάτες του είναι οι πρώτοι που θέλουν να εξιχνιαστεί η υπόθεση και υποστήριξε πως δεν είχαν λόγο να προκαλέσουν ζημιά στα εμπορεύματα τους, αφού η καταστραφείσα περιουσία είναι διπλάσιας αξίας από το ασφαλιζόμενο ποσό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σύνδρομο του φραπέ..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σύνδρομο του φραπέ..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ