2012-10-22 23:05:37
Φωτογραφία για Φαβορί ο Ζόρζε Κόστα για τον πάγκο της ΑΕ Λεμεσού
Ο Πάμπος Χριστοδούλου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ και ο Ζόρζε Κόστα είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του στην πρωταθλήτρια Κύπρου.

Αν και οδήγησε πέρυσι την ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από πάρα πολλά χρόνια και η φετινή σεζόν βρίσκει τον σύλλογο κοντά στην κορυφή μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές (στο -4 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση), ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν θα συνεχίσει από εδώ και στο εξής στην ομάδα της Λεμεσού.

Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε αιφνιδιαστικά στην λύση της συνεργασίας της με τον Κύπριο τεχνικό ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από το "Νησί της Αφροδίτης", πρώτος υποψήφιος για να τον διαδεχτεί είναι ο Ζόρζε Κόστα.

Ο 41άχρονος Πορτογάλος, ο οποίος είχε μεγάλη καριέρα ως παίκτης κατακτώντας μεταξύ άλλων Κύπελλο UEFA και Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο του Ζοζέ Μουρίνιο, έχει ήδη εργαστεί ως προπονητής σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του (Μπράγκα,  Ολιανένσε, Ακαντέμικα), ενώ όπως όλα δείχνουν η άφιξή του στην Κύπρο θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Κόστα θα φτάσει στην Κύπρο με δικό του προπονητικό τιμ και αν υπάρξει συμφωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΛ τότε το πιθανότερο είναι να καθήσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ