2012-10-23 00:34:50
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ Ο ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ
Μέρες μετράει στον Παναθηναϊκό ο Χίλτον Άρμστρονγκ, καθώς είναι φανερό ότι δεν μπορεί να προσφέρει βοήθεια στην ομάδα. Παίκτη, που θα έχει την δυνατότητα να σκοράρει αναζητούν οι «πράσινοι».

Ο 28χρόνος Αμερικανός φόργουορντ σέντερ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του ούτε στο ντέρμπι και ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι πολύ πιθανό να μην τον περιμένει άλλο… Στον Παναθηναϊκό αναζητούν τον αντικαταστάτη του και θέλουν να εντοπίσουν ψηλό, που να έχει την δυνατότητα να σκοράρει, κάτι, το οποίο δεν έχει δείξει ο Άρμστρονγκ.

Στα υπ’ όψη των «πρασίνων» βρίσκεται πάντα ο Τζερεμάια Μάσεϊ, η λύση του οποίου, ωστόσο, δεν έχει προκριθεί από τον κόουτς των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός, επίσης, ενδέχεται να ενισχυθεί ακόμη στην περιφέρεια με την υπόθεση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να έχει «παγώσει». Για τον Ντέργουιν Κίτσεν δεν τίθεται θέμα προς το παρών, καθώς στον «εξάστερο» θεωρούν ότι θα βελτιωθεί στην συνέχεια.

Ενδεχομένως έχοντας το μυαλό του στην ενίσχυση της ομάδας να δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος της ΚΑΕ ότι το μήνυμα ελήφθη
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ