2012-10-24 08:06:04
Φωτογραφία για Συμφωνία χιλιάδων δολαρίων...
Οι νεόνυμφοι Jessica Biel και Justin Timberlake αποχώρησαν τελευταίοι κι ευτυχισμένοι από τη νότια Ιταλία όπου πέρασαν μία... προγαμιαία εβδομάδα. Οι 100 καλεσμένοι τους έφυγαν την Κυριακή το πρωί και το ζευγάρι την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με πηγές ο γάμος συνολικά κόστισε 6,5 εκατ. δολάρια (!), ενώ οι νεόνυμφοι φρόντισαν ώστε να μην διαρρεύσει ούτε από τους ίδιους ούτε από τους καλεσμένους τους έστω και μάι φωτογραφία από το μυστήριο.

Αν και οι δύο έχουν τη φήμη των "ντροπαλών" με τη δημοσιότητα, η αλήθεια έγκειται σε άλλο γεγονός. Έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία τόσο με το περιοδικό People στην Αμερική όσο και με το ΟΚ! στην Ευρώπη ώστε να δημοσιεύσουν αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο τους και υπάρχει αυστηρή ρήτρα που δεν πρέπει να παραβιαστεί για να εισπράξουν αξιοσέβαστο ποσό και από τα δύο περιοδικά. Συγκεκριμένα το People τους έδωσε 300.000 δολάρια για να έχει την αποκλειστικότητα στο μυστήριο που τελέστηκε την Παρασκευή -τελικά- στο θέρετρο Borgo Egnazia της νότιας Ιταλίας.

Φημολογείται ότι ο ίδιος ο Timberlake ως πρώην τραγουδιστής, αφιέρωσε ένα τραγούδι που έγραψε για τη νύφη του, ενώ κανένα από τα μέλη του συγκροτήματός του N'Sync είχε προσκληθεί στον γάμο. Η νύφη φορούσε νυφικό φόρεμα σχεδιασμένο από τον Giambattista Valli, όπως δημοσιεύει η New York Post.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ