2012-10-24 09:19:32
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΡΙΣΤΜΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Την περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας εξετάζουν στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να αναμένεται σήμερα (24/10) ή αύριο (25/10) να έχουν επαφή προκειμένου να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Φυσικά στον Ολυμπιακό υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού -που σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1- φαίνεται, ωστόσο, ότι εξετάζουν περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, αφού στόχος είναι παράλληλα και η καλή παρουσία στην Ευρωλίγκα, ενώ και το ότι υπάρχει κενή θέση ξένου, δίνει τη δυνατότητα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να κινηθούν ανά πάσα στιγμή για την απόκτηση παίκτη.

Η περίπτωση που φαίνεται πως επιστρέφει στο προσκήνιο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, είναι εκείνη του Ντιόντε Κρίστμας.

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι με την φανέλα του Ρεθύμνου στην Α1, καθώς μέτρησε 18.2 πόντους ανά αγώνα στη regural season και 23.5 πόντους στα 2 παιχνίδια των playoffs, ενώ αρκετά καλή ήταν και η παρουσία του 26χρονου στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-11.


Μεταξύ άλλων ο Κρίστμας είχε εντυπωσιάσει με τους 41 πόντους που πέτυχε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι επιδόσεις αυτές τον έκαναν να... ψαχτεί το καλοκαίρι για το ΝΒΑ. Πήρε μέρος στα summer league και συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα οι Σέλτικς να ενδιαφερθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που παρά το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν πριν από μερικές ημέρες. Ο Κρίστμας τελικά «κόπηκε» από τους Σέλτικς και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν επαφή μαζί του για να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό και ο Κρίστμας έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις, κυρίως επιθετικά.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ