2012-10-24 09:32:17
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Ο Στράτος Περπέρογλου επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και σε δηλώσεις του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», μίλησε για την εμπειρία κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και την συνέχεια της σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Περπέρογλου :

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Ήξερα τι να περιμένω. Προσπάθησα να προετοιμαστώ περισσότερο ψυχολογικά. Ο προπονητής μου μίλησε μια μέρα πριν και μού είπε να αφήσω το παιχνίδι να έρθει σε εμένα, να μην εκβιάσω καταστάσεις. Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην αρχή. Όσο περνούσε όμως το παιχνίδι άρχισα να αισθάνομαι όλο και πιο άνετα με αποτέλεσμα να κάνω το παιχνίδι μου».

Για την αντιμετώπιση της εξέδρας: «Προσπάθησα να μην αποπροσανατολιστώ από τα συνθήματα της εξέδρας κι ως ένα βαθμό τα κατάφερα. Ευχαριστώ το Θεό που με βοήθησε να μείνω συγκεντρωμένος και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου».

Για τον πανηγυρισμό του: «Οφειλόταν καθαρά στην ένταση του αγώνα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Απλά ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου».


Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Αν και είχαμε το προβάδισμα είναι δύσκολο να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ 15 ή 20 πόντους. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αντέδρασε».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού: «Η αγωνιστική ταυτότητα του Ολυμπιακού είναι η άμυνα. Έτσι πήρε τους τίτλους φέτος και με τον ίδιο τρόπο θα προσπαθήσουμε να τους διεκδικήσουμε και φέτος. Άλλωστε το παιχνίδι με την Εφές μας το υπενθύμισε για τα καλά. Αυτή η ήττα μας ξύπνησε».

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε και στην εκπομπή "Κόκκινα Καλάθια" στο Κανάλι Ένα (90,4):

Για τα συναισθήματα για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ:

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά που καταφέραμε και κερδίσαμε γιατί είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την πορεία στην Α1. Έχουμε πάρει το προβάδισμα αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Για το τι διαφορετικό υπήρχε σε σχέση με τον αγώνα με την Εφές Αναντολού:

«Το παιχνίδι στην Τουρκία μας ξύπνησε και ήταν ένα χτύπημα στον εγωισμό μας. Ξέραμε ότι για να κερδίσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα κι αυτό κάναμε σήμερα κι έτσι τα καταφέραμε»

Για τη φάση που ο Παπανικολάου έτρεξε σ’ αυτόν και του αφιέρωσε το τρίποντο:

«Είχα πει στον Κώστα όταν έχει την ευκαιρία να σουτάρει με αυτοπεποίθηση. Έβαλε ένα πολύ κρίσιμο καλάθι για μας και τότε ζήτησα από τον κόουτς να μη με βάλει μέσα αλλά να συνεχίσει ο Κώστας να παίζει. Η αλλαγή όμως είχε ήδη γίνει. Πιστεύω ότι μια ομάδα μπορεί να πάει μπροστά μόνο αν βοηθάει ο ένας τον άλλο και βάζει τον εγωισμό του κάτω από την ομάδα. Αυτό κάνουμε εμείς και πιστεύω ότι θα πάμε καλά αν συνεχίσουμε έτσι»

Για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις:

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι της Πέμπτης, ειδικά μετά την ήττα που κάναμε στην Τουρκία. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και ελπίζω να πάρουμε αυτή τη νίκη που τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ