2012-10-24 11:59:03
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... «ΞΕΦΥΓΕΙ» ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ!
Προβλήματα συμπεριφοράς φαίνεται πως είναι ο λόγος για τον οποίον ο Ρικάρντο Κουαρέσμα βρίσκεται στο περιθώριο στην Μπεσίκτας, αφού σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ανθρώπου της διοίκησης της τουρκικής ομάδας και συγκεκριμένα του Αχμέντ Νουρ Τσεμπί, ο Πορτογάλος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μια υπάλληλο των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας και κατούρησε φροντιστή!

Ο Κουαρέσμα βρίσκεται εκτός πλάνων από τον προπονητή του, Σαμέτ Αϊμπαμπά, για τους παραπάνω λόγους, αλλά και γενικότερα για την συμπεριφορά του.

Μάλιστα, στην Μπεσίκτας δεν σκέφτονται καν τα τρία εκατομμύρια ευρώ που δείχνουν στον Πορτογάλο τον χρόνο, για να κάθεται στον πάγκο, καθώς τους απασχολεί περισσότερο η κακή συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Κουαρέσμα κατηγορείται ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μία υπάλληλο που εργάζεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, ενώ μεταξύ άλλων φέρεται να κατούρησε τον φροντιστή της τουρκικής ομάδας!

Ο ίδιος βέβαια αρνείται τις κατηγορίες και μάλιστα, έχει κινήσει τις διαδικασίες μαζί με τον εκπρόσωπό του Ζόρζε Μέντες, για να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Τσεμπί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ