2012-10-26 02:15:11
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!
Στην σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ, αλλά και στον τρόπο που θα λειτουργήσιε υπέρ της ψυχολογίας της ομάδας ο εξαιρετικός τρόπος αντίδρασης μετά το 1-0 υπέρ των Γάλλων αναφέρθηκε ο Γιάννης Μναιάτης.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός του Θρύλου μιλώντας στην κάμερα του «Olympiacos TV», αναφέρθηκε επίσης στη συβμολή του απίστευτου κόσμου της ομάδας και βοήθησε τα μέγιστα στην προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού να φύγουν νικητές από το «Μοσόν»:

«Καταφέραμε κι ανατρέψαμε το αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα. Βέβαια, δυστυχώς αργήσαμε να ξυπνήσουμε και δεχτήκαμε το γκολ για να καταφέρουμε να μπούμε στο παιχνίδι. Βέβαια μετά το γκολ που δεχτήκαμε, μπορέσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Τους πιέσαμε και καταφέραμε και σκοράραμε δύο τέρματα», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Μναιάτης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές και στο πόσο βοήθησαν στην ανατροπή:


«Οι αλλαγές που μπήκαν σίγουρα βοήθησαν τα παιδιά και αυτό πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Ο κάθε παίκτης που μπαίνει ως αλλαγή και του ζητάει ο προπονητής να βοηθήσει την ομάδα, αυτό πρέπει να κάνει. Τα παιδιά όλα βοήθησαν, έδειξαν ότι είναι έτοιμα και καταφέραμε με τις αλλαγές να έχουμε άλλη ψυχολογία, γιατί όπως είπα, όταν δεχτήκαμε το γκολ ανεβήκαμε ψυχολογικά. Είπαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι, να αντιδράσουμε, τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Εμείς μετά το 1-1 πιστέψαμε για τη νίκη και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

Για το δικό του απόλυτο με τις γαλλικές ομάδες, ο Μανιάτης είπε. «Τρία στα τρία και θα συνεχίσω. Μακάρι κάθε χρόνο να παίζουμε με μια γαλλική ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου, ο Μανιάτης υποστήριξε: «Όντως δεν το περιμέναμε, τη νίκη της Σάλκε μέσα στην Άρσεναλ. Βέβαια όλα είναι ανοιχτά, είμαστε όλοι στο κόλπο της πρόκρισης και εμείς πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο με τη Μονπελιέ στο Καραϊσκάκη είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουν 4-5 παίκτες με μεγάλη τεχνική κατάρτιση. Πολύ καλούς παίκτες που πιστεύω σήμερα προσπαθήσαμε να τους βγάλουμε εκτός παιχνιδιού. Δεν είχαν τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Τους περιορίσαμε όσο μπορούσαμε. Σίγουρα έχει αδυναμίες. Πιστεύω έχει στην άμυνα και εκεί τη χτυπήσαμε».

Ο διεθνής μεσοαμυντικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί καισ τις εγχώριες υποχρεώσεις και το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη, που περιμένει τους νταμπλούχους Ελλάδας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε 7 στα 7 φέτος στο πρωτάθλημα. Θα πάμε στο Κλ. Βικελίδης έχοντας στο μυαλό μας μόνο τη νίκη και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον αξεπέραστο κόσμο του Θρύλου: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό έως το τέλος. Και εμείς πιστεύω τους δώσαμε χαρά. Κάναμε ένα τεράστιο διπλό με μια ανατροπή και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τους θέλουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ