2012-10-26 07:48:52
Φωτογραφία για Τα έξι «κλειδιά» για Βιντιάδη
Ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει ήδη πάρει την απόφαση για να «μπει» στην ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι παράμετροι που κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικοί για να προχωρήσει το deal.

Για μπορέσει να ανοίξει ο δρόμος και ο υποψήφιος επενδυτής να προχωρήσει σε έγγραφή πρόταση υπάρχουν έξι βασικά στοιχεία τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, όπως αναφέρει η «Goal».

Ένα από τα πλέον σημανικά είναι να εξασφαλίσει την στήριξη του Χάρις. Αυτός είναι και ο λόγος που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η έλευση των στελεχών από την τράπεζά του, την Seymoyr Piercem, η οποία και θα εγγυηθεί την χρηματοδότηση της ΠΑΕ.

Παράλληλα ερωτηματικό αποτελεί ο τρόπος εισόδους στην ΠΑΕ, αφού άλλωστε από εκεί θα φανεί και η δυναμική των επενδυτών. Είναι δεδομένο βέβαια πως δεν πρόκειται να γίνει αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, την στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία της ΑΜΚ που έχει οριστεί στα 22,5 εκατ. ευρώ, είναι η 5η Νοεμβρίου.


Εν συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει και οριστική συμφωνία με τον Νοτιά αλλά και με τους νυν μετόχους, ώστε να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνεργασία και την στήριξή τους.

Φυσικά πρέπει να ολοκληρωθούν και οι έλεγχοι σχετικά με τις οφειλές της εταιρείας και ήδη ανάμεσα στον Βιντιάδη και την ΠΑΕ έχουν γίνει εκτεταμένες ανταλλαγές στοιχείων.

Ακολούθως απασχολεί και η στελέχωση της ΠΑΕ, σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει η υπόθεση. Το ποιος δηλαδή θα διαχειριστεί τα χρήματα που θα μπουν και πιθανότατα ο Βιντιάδης είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Όσο για το τέλος, είναι να μην υπάρξουν άλλοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, αφού εκεί το πράγμα περιπλέκει. Η ΑΕΚ εξάλλου παραμένει μαγαζί... γωνία και με το δέλεαρ του γηπέδου να είναι πάντα υπαρκτό, δεν θεωρείται απίθανο να προκύψουν κι άλλοι «μνηστήρες».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ