2012-10-26 15:59:03
Φωτογραφία για Κλέφτης στο Μπάκιγχαμ
Η βασίλισσα της Μ. Βρετανίας Ελισάβετ Β΄, παρέθεσε την Τρίτη το βράδυ μια λαμπερή δεξίωση προς τιμήν των Βρετανών Ολυμπιονικών και Παραολυμπιoνικών, οι οποίοι κέρδισαν μετάλλια στους Αγώνες του Λονδίνου.

Όλα κυλούσαν ομαλά. Οι γαλαζοαίματοι συνέχαιραν τους ολυμπιονίκες που δόξασαν τη χώρα και οι αθλητές χαιρετούσαν πανευτυχής την βασίλισσα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Λίγες ώρες όμως μετά την εκδήλωση, δύο Ολυμπιονίκες διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι έπεσαν θύματα κλοπής. Ο κωπηλάτης Άλεξ Πάρτριτζ και η παίκτης του χόκεϊ επί χόρτου Χάνα Μάκλεοντ ανακάλυψαν ότι κάποιος έκλεψε τα χάλκινα μετάλλια τους και αποφάσισαν αν το ανακοινώσουν και στο διαδίκτυο!

«Το χάλκινό μου μετάλλιο εκλάπη. Είμαι απογοητευμένη», έγραψε η Μάκλεοντ στο Twitter της, όπου επίσης ο Πάρτριτζ ανακοίνωσε ότι κάποιος του έκλεψε το αθλητικό του σακάκι μαζί με το ολυμπιακό μετάλλιο.

Και οι δύο αθλητές δημοσίευσαν αργότερα μια φωτογραφία ενός ύποπτου άνδρα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και δήλωσαν ότι θα ήθελαν να του μιλήσουν σχετικά με τις υποτιθέμενες κλοπές.


Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι όντως εκλάπησαν ένα ολυμπιακό μετάλλιο και ένα σακάκι, αλλά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιώσει την κλοπή δεύτερου μεταλλίου.

Πάντως, λίγο αργότερα, εκπρόσωπος της Ολυμπιακής επιτροπής έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα μέταλλα εκλάπησαν εκτός του παλατιού, σε μία συνάντηση στο Μέηφερ του Λονδίνου, όπου αργότερα παρευρέθησαν οι Βρετανοί αθλητές.
vivanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ