2012-10-27 01:05:09
Φωτογραφία για Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή γίνομαι γριά
Πρεμιέρα κάνει απόψε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, η Άννα Βίσση.

Εν όψει του γεγονότος, η απόλυτη σταρ μίλησε στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" και αποκάλυψε τι βιώνει όταν σβήνουν τα φώτα!

"Έχεις δει το "Ψυχώ"; Έτσι είμαι κι εγώ όταν κατεβαίνω από τη σκηνή, σαν αυτή την γυναίκα που γινόταν γριά, καίγομαι και σβήνω", τόνισε η σταρ της μουσικής σκηνής.

Επιπλέον, ανέφερε πως όταν επιστρέφει στο σπίτι της, τα περισσότερα βράδια παρακολουθεί βίντεο από δουλειές του παρελθόντος και συγκινείται ιδιαίτερα.

"Ομολογώ ότι συγκινούμαι! Δεν είναι και λίγο να κάνεις σαράντα χρόνια μουσική και να βλέπεις ότι ο κόσμος, η καρδιά του κόσμου, περιμένει πράγματα από μένα", είπε η Άννα.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα ανέφερε: "Τα τραγούδια που έχω βγάλει με τον Νίκο, που είναι πάνω από 400, κάνουν μια σχέση σπουδαία. Όσες φορές έχω κάνει κάτι με τον Νίκο, μετά κάτι άλλο και μετά πάλι με τον Νίκο, έχω ακούσει που λένε: α, εντάξει! Τελικά αυτοί οι δυο ανήκουν ο ένας στον άλλον".

Όσον αφορά τα προσωπικά της, τόνισε πως είναι μόνη και δεν επιθυμεί να της χτυπήσει την πόρτα ο φτερωτός θεός, καθώς ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος.

Πηγή: radar
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iTunes Cards στο iStorm.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iTunes Cards στο iStorm.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ