2012-10-27 01:31:07
Φωτογραφία για Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για το Σάββατο 27.10.12
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο μας μεταβολή θα παρουσιάσει από αύριο ο καιρός στην χώρα μας .Αναλυτικά:

Κακοκαιρία αναμένουμε για το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους,ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά, θα έχουν και έντονο χαρακτήρα. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Μακεδονία την Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Βροχές θα σημειωθούν και σε Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά αλλά τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα και κατά βάση ασθενεί. Πολύ καλύτερος ο καιρός σε Κρήτη Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι:Οι άνεμοι ,οι οποίοι από το μεσημέρι θα ενισχυθούν σημαντικά, θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort , στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort ,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις φτάνοντας και τα 8 Beaufort.


Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολη,θα κυμανθεί -στην Βόρεια Ελλάδα από 8 - 24 βαθμούς Κελσίου

-στην Κεντρική Ελλάδα από 10 -26 βαθμούς Κελσίου

-στην Δυτική Ελλάδα από 14 -26 βαθμούς Κελσίου

-στην Κρήτη και και Δωδεκάνησα από 16-24 βαθμούς Κελσίου

-στα νησιά του Αιγαίου από 15-24 βαθμούς Κελσίου

Επιμέλεια:meteo-news.gr
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΙΣΑ: Στηρίξτε τον ΕΟΠΥΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΙΣΑ: Στηρίξτε τον ΕΟΠΥΥ
Free Movies: Cydia app free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Free Movies: Cydia app free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ