2012-03-22 04:00:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρει Ενημέρωση ελλήνων πολιτών για το θέμα των ελλήνων ομολογιούχων
Σήμερα ήταν η πρώτη μαζική συγκέντρωση του συλλόγου φυσικών προσώπων που κατέχουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου στο... πολιτιστικό κέντρο στο δημαρχείο Κηφισίας.

Χιλιάδες αγανακτισμένοι έλληνες πολίτες που εμπιστευτήκαν τις οικονομίες τους στο ελληνικό κράτος μέσω των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου βρεθήκαν άθελα τους εν μέσο των τραγικών και ραγδαίων εξελίξεων των τελευταίων ημερών που αφορούν τις διαδικασίες της αναδιατάξεις του ελληνικού χρέους . Οι έλληνες ομολογιούχοι κατέχουν περίπου το 1% του συνολικού χρέους συνεπώς το όφελος του ελληνικού κράτους από το κούρεμα των ομολόγων τους είναι μηδαμινό. Είναι έλληνες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις των παλαιοτέρων κυβερνήσεων!

Να τοποθετήσουν μέρος από τα διαθέσιμα τους σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ούτος ώστε να μειωθεί το κόστος δανεισμού της χώρας ,πιστεύοντας ότι τοποθετώντας τις αποταμιεύσεις τους και τους κόπους ζωής στα ομόλογα ενεργούν και προς όφελος του ελληνικού κράτους σε αυτές τις δύσκολες για το κράτος μας μέρες αλλά και ότι είναι ασφαλέστερη κίνηση από την κατάθεση . Με το να τοποθετούνται και αυτοί στο «κούρεμα» κλονίζεται η εμπιστοσύνη των ελλήνων πολιτών προς το ελληνικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται στο μέλλον.


Οι έλληνες πολίτες ομολογιούχοι δεν είναι ούτε τράπεζες να τους χαρίζονται λεφτά και να δανείζονται με μηδενικά επιτόκια, ούτε μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές που κατέχουν τεράστια χαρτοφυλάκια, τα χρήματα με τα όποια αγόρασαν τα ομόλογα είναι κόποι ολόκληρης ζωής .οι περισσότεροι είναι άτομα μεγάλης ηλικίας που στερήθηκαν πολλά στην ζωή τους ,είναι ανήθικο

να μην τους υπερασπίσουμε και να πάνε σαν πρόβατα στην σφαγή. Καλούμε τους κυβερνώντες αλλά και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να σταθούν στο πλάι τους και να τους υπερασπιστούν ενεργήσαν προς όφελος του ελληνικού κράτους και δεν το έκλεψαν όπως κάποιοι άλλοι οπότε οφείλουν όπως και το επίσημο κράτος να τους υπερασπιστούν

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ