2012-10-29 01:08:03
Φωτογραφία για Στου ραγιά το φαύλο κράτος μήνυμα αναγνώστη
Τον Κ. Βαξεβάνη δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια και το έργο του είναι άξιο σεβασμού. Ένας από τους λίγους άφθαρτους δημοσιογράφους που μοιάζει όαση μπροστά στην σαπίλα που μας σερβίρουν τα κάθε λογής παπαγαλάκια.

Η χθεσινή σύλληψη του δεν είχε πραγματικά προηγούμενο. Ολόκληρος κρατικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε για να συλλάβει τον χειρότερο εγκληματία που γνώρισε ποτέ η χώρα! Τι έκανε ο Βαξεβάνης λοιπόν; Έβγαλε στην φόρα την λίστα με τους φοροφυγάδες. Την λίστα που έκρυψε σκόπιμα ο Βενιζέλος και έχασε σκόπιμα ο Παπακωνσταντίνου. Αντι να συλληφθούν και να δικαστούν λοιπόν αυτοί οι δυο, το κράτος έκρινε σκόπιμο πως θα έπρεπε να συλληφθεί αυτός που μας έδειξε την αλήθεια που σιχαίνονται τα λαμόγια. 'Ετσι λοιπόν σήμερα το πρωί του πέρασαν χειροπέδες με την κατηγορία πως δημοσίευσε προσωπικά δεδομένα. Η ελληνική δικαιοσύνη όμως δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία όταν πρόκειται για ιερόδουλες και για συλληφθέντες σε πορείες, τα προσωπικά δεδομένα πάνε περίπατο σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά όπου εμπλέκονται φοροφυγάδες, πολιτικοί και μεγαλοκαρχαρίες εφαρμόζουν τον άγραφο νόμο του ''σκάσε γιατί θα μπλέξεις''.


Η φίμωση της ελευθερίας του λόγου είναι φυσικό επόμενο όμως, οι πολιτικοί δυνάστες της χώρας έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως καθημερινά. Γι' αυτό δεν είναι λίγα και τα περιστατικά φίμωσης των τελευταίων ετών, ότι τους ξεσκεπάζει είναι άνομο και αντισυνταγματικό ενώ ότι μας εξαθλιώνει είναι καλώς καμωμένο. θυμηθείτε χαρακτηριστικά τις απειλές που δεχόντουσαν οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης για την υπόθεση με τα CDS και τον αδελφό του Αντρίκου Παπανδρέου αδελφό του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Βαξεβάνης είναι το παράδειγμα ανθρώπου που επειδή δεν μπήκε στο σύστημα και δεν θέλησε να βγάλει λεφτά κοροιδεύοντας τον κόσμο τιμωρείται από τα συμφέροντα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του συμπαρασταθούμε σε όλο αυτό που περνάει γιατί χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι στην δημοσιογραφία, πόσο μάλλον σήμερα. Αύριο λοιπόν στις 12 στην Ευελπίδων δικάζεται ο Κώστας Βαξεβάνης, όποιος μπορεί ας δώσει το παρών.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ