2012-10-29 20:10:04
Φωτογραφία για «ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΥΕΛ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Στον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για την αντικατάσταση του Τζόι Ντόρσεϊ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας, δήλωσε ότι δεν υπάρχει βιασύνη και ότι ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ψάχνει στον παίκτη που θα στελεχώσει τη φροντ λάιν της ομάδας είναι η αθλητικότητα και τα ριμπάουντς.

Ήδη υπάρχουν επαφές με κάποιους... υποψήφιους για να φορέσουν τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης και ένας από αυτούς είναι ο Τζος Πάουελ (29χρ., 2.06μ.) ο οποίος έχει αγωνιστεί έξι χρόνια στο ΝΒΑ, ενώ έχει κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς!

«Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε με αρκετές ομάδες για τον Τζος. Τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο ακόμα και ζυγίζουμε όλες μας τις επιλογές. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πλούσια παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και άξια σεβασμού. Μας κολακεύει το ενδιαφέρον» είπε στο "sentragoal.gr", ο Τζέιμι Νοξ, ο οποίος και εκπροσωπεί τον Τζος Πάουελ.


Στη συνέχεια εξήγησε ότι «υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνεργασία» ανοίγοντας το δρόμο για τον ερχομό του Αμερικανού φόργουορντ-σέντερ στο Λιμάνι.

Και κατέληξε: «Σύντομα θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Πάουελ έχει τα στοιχεία που θέλει ο Μπαρτζώκας, είναι αλτικός, καλός αμυντικός και με έφεση στα ριμπάουντς. Ένα από τα μειονεκτήματά του είναι ότι φορτώνεται γρήγορα με φάουλ, ενώ σύμφωνα με τα scouting reports «τρώει» εύκολα και τις προσποιήσεις.

Από την άλλη διαθέτει πείρα από το ΝΒΑ έχοντας παίξει σε έξι διαφορετικές ομάδες, ενώ το 2009 και το 2010 φόρεσε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, παρέα με τον Κόμπι Μπράιαντ. Είναι απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα Στέιτ, αλλά δεν έγινε ποτέ ντραφτ.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ρωσία, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σκαφάτι και Καζέρτα. Το 2005 μετακόμισε στο ΝΒΑ για τους Ντάλας Μάβερικς και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ιντιάνα Πέισερς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Λος Άντζελες Λέικερς και Ατλάντα Χοκς.

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αφού έχει παίξει ελάχιστα και μάλιστα σε πρωταθλήματα όπως αυτά της Κίνας και του Πουέρτο Ρίκο.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ