2012-10-30 11:24:03
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΡΕΝΘΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Η εμπειρία με τον Εδουάρδο Μαθιά ήταν μάλλον... πικρή, αλλά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», επιμένουν ισπανικά για κομβικές θέσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα σήμερα Τρίτη (30/10) ο Χουάν Χοσέ Λορένθο έχει ραντεβού με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 35χρονος Λορένθο, με θητεία ως αθλητικός διευθυντής σε Βαγιαδολίδ, Οσασούνα και Τενερίφη, αλλά και με πέρασμα από την Ρεάλ Μαδρίτης (με ειδικότητα στο διεθνές ποδόσφαιρο), θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Λορένθο, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως δημοσιογράφος και έχει μεγάλη γνώση της ποδοσφαιρικής αγοράς, αποτέλεσε αρχικά μέλος της τεχνικής γραμματείας της Βαγιαδολίδ (1999-2002), ομάδα της πόλης όπου έχει γεννηθεί.

Την σεζόν 2002-03 εργάστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης χάρη στις προαναφερθείσες γνώσεις του για το διεθνές ποδόσφαιρο, ενώ στη συνέχεια έκανε πολύ καλή δουλειά για μια επταετία στην Οσασούνα (με μεταγραφές τύπου Πλασίλ, Παντιάνι, Νεκουνάμ ή Καμούνιας), πριν αναλάβει το πόστο αθλητικού διευθυντή και στην Τενερίφη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ