2012-10-31 14:29:04
Φωτογραφία για Στην πόλη των Αγγέλων
Μόλις κέρδισε το βραβείο design AIA ως το καλύτερο lounge bar του Λος Άντζελες. Το  Salvage επένδυσε στο design για να προσελκύσει τον αβαν γκαρντ κόσμο της μόδας. 

Πριν από 5 χρόνια η ανησυχία των επιχειρηματιών στο Κέντρο του Λος Άντζελες ήταν πώς θα προσελκύσουν κόσμο στα μπαρ και τα εστιατόρια. Τον τελευταίο καιρό που οι κάτοικοι ανακαλύπτουν ξανά το κέντρο, το κύριο μέλημα τους είναι να κερδίσουν λαμπερή πελατεία από τον κόσμο της μόδας. Ο Solomon Mansoor αποφάσισε να φτιάξει το lounge bar Salvage στην καρδιά της fashion district, ανάμεσα στις οδούς Flower και Hope, επιλογή που κατέληξε στην απονομή του βραβείου design AIA και στην προτίμηση ανερχόμενων σχεδιαστών και μοντέλων.

Για την ανακαίνιση συνεργάστηκε με το γραφείο Straight Designs and Tima Winter ( www.straightdesigns.com) και χρησιμοποίησε ως επί το πλείστον τα υλικά από το 1920 που βρέθηκαν στο υπόγειο των κατοικιών του κτιρίου Roosevelt. Στην κεντρική αίθουσα τα χειροποίητα φωτιστικά οροφής από φυσητό γυαλί σχεδιάστηκαν από τον Mansoor και δίνουν την εντύπωση ενός ουρανού με αστέρια. Το περιβάλλον θυμίζει κεντροευρωπαικό πύργο στο οποίο οι τοιχογραφείες συνυπάρχουν με ανατολίτικα στοιχεία.

 

 

 

www.salvagela.com

http://www.deconow.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ