2012-11-01 13:37:04
Φωτογραφία για Αστυφύλακας στη Λευκωσία προέβαινε σε άσεμνες πράξεις όταν πήγαινε στο περίπτερο
Ειδικός αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διεξάγεται ποινική και πειθαρχική έρευνα σε σχέση με την εκτός υπηρεσίας συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυφύλακας που υπηρετεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας φέρεται να προέβη σε άσεμνη πράξη όταν πήγε να αγοράσει καφέ από περίπτερο. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες που διερευνά η Αστυνομία, η κατ’ ισχυρισμόν άσεμνη ενέργεια του έγινε κατά τις πρωινές ώρες.

Σχετική καταγγελία υποβλήθηκε από το περίπτερο αλλά υπήρξαν και πληροφορίες που διαβιβάστηκαν σχετικά, για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ειδικού αστυφύλακα.

Μόλις πληροφορήθηκε για το περιστατικό ο Αρχηγός Αστυνομίας, Μιχάλης Παπαγεωργίου, έδωσε αμέσως οδηγίες όπως αυτός τεθεί σε διαθεσιμότητα και παράλληλα ν’ αρχίσει έρευνα.

Τις πληροφορίες για τη συμπεριφορά του εν λόγω αστυφύλακα επιβεβαίωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι οι έρευνες που γίνονται θα καταδείξουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Όπως αναφέρθηκε στον «Φ», η ποινική έρευνα σχετίζεται με τη φερόμενη ενέργεια του και η πειθαρχική σχετίζεται με την όλη συμπεριφορά του. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο ειδικός αστυνομικός δεν απασχόλησε ποτέ την υπηρεσία ούτε υπήρξε άλλη καταγγελία εναντίον του.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα της έρευνας θα διαφανεί και ποια πορεία θα πάρει η υπόθεση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ