2012-11-01 13:48:56
Φωτογραφία για Αποκάλυψη..Ξεσκεπάζουμε τους στημένους αντιρατσιστές προβοκάτορες του Αγίου Παντελεήμονα..Βίντεο..
Κατήγγειλαν επίθεση ακροδεξιών σε μετανάστες και τον τραυματισμό ενός απ αυτούς.. 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε,ότι όχι μόνο δεν έγινε επίθεση με τραυματισμό,αλλά υπήρχε και άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας,για να μην συμβεί το παραμικρό.

Αμέσως μετά το μαχαίρωμα του άτυχου κομμωτή από αλλοδαπό στην οδό Μιχαήλ Βόδα και την έντονη κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής..."έπεσε σύρμα" για απάντηση από τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των αντιρατσιστών..

Η άθλια προπαγανδιστική είδηση που έβγαλαν αμέσως μετά για να εξαφανίσουν ένα υπαρκτό ΓΕΓΟΝΟΣ με αυτόπτες μάρτυρες...ήταν να βγάλουν δήθεν καταγγελίες για "επίθεση ακροδεξιών στο κέντρο της Αθήνας με τραυματισμό μετανάστη".. Την οποία όπως ήταν φυσικό την μετέδωσαν όλα τα "καλά" και "έγκυρα" site του ελληνικού διαδικτύου.

 Εδώ λοιπόν θα δείτε και τους "ακροδεξιούς" (ειδικά αυτός ο ηλικιωμένος που φώναζε πρέπει να ηγετικό στέλεχος) αλλά και τον "τραυματισμό" του μετανάστη..(που μάλλον θα τραυματίστηκε το νύχι από το keyboard)..Η επίθεση ήταν τόσο μεγάλη,που η αστυνομικοί είχαν πιάσει κουβέντα με τον μετανάστη και 2-3 Έλληνες που φώναζαν..Επίσης όπως θα δείτε,οι μετανάστες που δέχτηκαν την "επίθεση" από τον "φόβο" μήπως τους διακόψει κάποιος "ακροδεξιός" τον ειρμό από το πολύ ψάξιμο στο google,αποφάσισαν να κατεβάσουν τα ρολά του καταστήματος.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο  

Αυτή είναι η επίθεση των "ακροδεξιών" που κατήγγειλαν οι αντιρατσιστές.

Μπορεί όποιος θέλει να την συγκρίνει με την δολοφονική επίθεση στον Αργύρη.
. Καλό όμως είναι όλα αυτά τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να δουν ότι υπάρχει βίντεο από το σημείο που είπαν τα φιλαράκια τους οι αντιρατσιστές πως έγινε η επίθεση των ακροδεξιών.Το βίντεο τραβήχτηκε την ώρα που έγινε αυτή η "βιαστική" καταγγελία...Μάλλον κάποιοι ήταν σε πανικό και έπρεπε να σκεφτούν κάτι για απάντηση στο μαχαίρωμα του τελευταίου Έλληνα καταστηματάρχη της περιοχής...

                                                                                                                                 
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ