2012-11-02 15:19:05
Φωτογραφία για Προσφορά Εθελοντικής Ενισχυτικής Διδασκαλίας Στους Μαθητές στο δήμο Δάφνης: Κανένας μόνος του στην κρίση
Αγαπητοί γονείς - κηδεμόνες και μαθητές, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Δάφνης, αφουγκραζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάει οι χώρα μας και ιδιαίτερα οι δοκιμαζόμενοι από... την οικονομική κρίση γονείς και μαθητές του σχολείου μας, αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά στο κοινωνικό-ανθρωπιστικό κίνημα "κανένας μόνος στην κρίση".

Έτσι λοιπόν, μετά από σύσκεψη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, αποφασίστηκε ομόφωνα η πρωτοβουλία για την παροχή εθελοντικής δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας από τους καθηγητές μας, σε όσους μαθητές-μαθήτριες και (γονείς) του σχολείου μας επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα Ε.Δ (ενισχυτική διδασκαλία) που θα δημιουργηθούν.

Επομένως, όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν ενισχυτική διδασκαλία στα Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Φιλολογικά, κ.λ.π, μπορούν να το δηλώσουν από αύριο Τετάρτη 3-10-2012 στη Διεύθυνση του σχολείου.

Σημείωση: Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα των τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας, θα ανακοινωθεί ευθύς αμέσως μόλις έχουμε και τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων μαθητών και μαθητριών.

Όλοι εμείς οι γονείς ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ