2012-11-02 17:50:05
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Με τον τραυματισμό του Κοντρέρας και την απουσία του από το παιχνίδι της Τρίτης, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με δύο Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Λογικά, τους Μανωλά και Σιόβα, αλλά έχει πιθανότητες και ο Παπάζογλου, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό στον ώμο του.

Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sday.gr", ο Ολυμπιακός έχει ν' αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με δύο Ελληνες κεντρικούς αμυντικούς, από τις 18 Φεβρουαρίου του 2009! Οταν οι ερυθρόλευκοι είχαν φιλοξενήσει τη Σεντ Ετιέν για το πρώτο παιχνίδι στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και είχαν γνωρίσει την ήττα με 3-1 από την ομάδα των Μιραλάς και Μασάντο! Τότε στο κέντρο της άμυνας είχαν αγωνιστεί οι Αντζας και Παπαδόπουλος. Στο ημίχρονο, μάλιστα, του αγώνα είχε αντικαταστήσει τον Αβραάμ με τον Ζεβλάκοφ ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ήταν τότε προπονητής.

Από τότε έχουν περάσει 27 αγώνες στην Ευρώπη και ουδέποτε δεν υπήρξε ελληνικό αμυντικό δίδυμο στους ερυθρόλευκους
. Στα περισσότερα ήταν ο Μέλμπεργκ, αλλά στη συγκεκριμένη θέση σε αυτά τα 27 παιχνίδια έχουν παίξει και οι Μαρκάνο, Ζεβλάκοφ και Ραούλ Μπράβο! Βεβαίως δεν ήταν το μοναδικό ευρωπαϊκό παιχνίδι που είχαν παίξει οι Αβραάμ και Αντζας στην άμυνα εκείνη την περίοδο. Είχαν παίξει και κόντρα στην Μπενφίκα (5-1) αλλά και μέσα στη Νόρτζελαντ (2-0 ο Ολυμπιακός).

Το εντυπωσιακό είναι ότι έτυχε έπειτα από 27 παιχνίδια και πάλι με αντίπαλο γαλλική ομάδα. Με την ελπίδα φυσικά ότι αυτή τη φορά οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς που ουσιαστικά θα τους εξασφαλίσουν τη συνέχεια τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ