2012-11-02 18:05:09
Φωτογραφία για «Σαν τα ζώα ζουν Βούλγαροι και Ρουμάνοι στην περιοχή των Οινιαδών. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει αλλά σιωπά!!»
Σε νέες καταγγελίες προχώρησε μιλώντας στον AeraFm 99.5 ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Πάνος Κατσούλης για τα κυκλώματα σύγχρονων δουλεμπόρων που εκμεταλλεύονται αλλοδαπούς οι οποίοι εργάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες στον κάμπο των Οινιαδών.

Όπως εξήγησε ο κ. Κατσούλης, αλλοδαποί κυρίως από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία αναζητώντας καλύτερη μοίρα πληρώνουν από 50- 100 € ο καθέναs προκειμένου να εξασφαλίσουν εποχιακή εργασία στην συγκομιδή αγροτικών προϊόντων στις Οινιάδες.

Ερχόμενοι στην περιοχή οι αλλοδαποί όχι μόνο δεν πληρώνονται στοιχειωδώς για την εργασία τους αλλά μένουν ομαδικά σε παράγκες κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρέs μεταδοτικέs ασθένειες.

Μάλιστα όπως επεσήμανε ο κ. Κατσούλης στις συμμορίες είναι και Έλληνες μεγαλοκτηματίες της περιοχής και γι” αυτό οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας αν και γνωρίζουν δεν μιλούν απλά σιωπούν!!

Πηγή: aerasnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ