2012-11-02 19:04:44
Φωτογραφία για Διαφήμισε την επιχείρησή σου για έναν χρόνο στο μοναδικό ιντερνετικό ρολόι  Παγκοσμίως!
Όπως είχε γράψει το Tro-ma-ktiko πριν από λίγες μέρες, το Clockular, μια τρελή όσο και πρωτότυπη ιδέα δύο 28χρόνων Ελλήνων έχει καταφέρει τραβήξει τα βλέμματα της online κοινότητας. Πρόκειται για ένα... ρολόι που δίνει το δικαίωμα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αγοράσει την δική του στιγμή στον χρόνο. Να βάλει τη σφραγίδα του στα δικά του δευτερόλεπτα του παγκόσμιου χρόνου προβάλλοντας μια φωτογραφία και ένα link κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του.

Το Tro-ma-ktiko αφού πήρε τον δικό του χρόνο στο Clockular στηρίζοντας την προσπάθεια, ήρθε σε επαφή με τους δύο δημιουργούς, οι οποίοι κατασκεύασαν μια web εφαρμογή , μια μικρογραφία του ρολογιού τους με 24 ώρες που..ψάχνουν για ιδιοκτήτες για τον επόμενο χρόνο.To ρολόι βρίσκεται στην δεξιά μπάρα του Blog.

Αγοράζοντας χρόνο του Tro-ma-ktiko, κάθε μέρα και για ένα έτος, θα εμφανίζεται η φωτογραφία (διαφήμιση, logo κτλ.) και το link του διαφημιζόμενου για τον χρόνο που του αντιστοιχεί. Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο ρολόι του μεγαλύτερου blog της Ευρώπης? Μόνο 2 ¤ το δευτερόλεπτο. Μίνιμουμ αγορά τα 30 '' ενώ δεν μπορεί κανείς να ξεπεράσει την μία ώρα ιδιοκτησίας χρόνου.


Γιατί όμως να αγοράσει κάποιος χρόνο στο ρολόι του Tro-ma-ktiko; Γιατί είναι ένας ξεχωριστός, έξυπνος τρόπος προβολής. Γιατί στηρίζουμε έτσι το εγχείρημα δύο άνεργων Ελλήνων και την διαφορετική ιδέα τους. Γιατί θα προβάλλεται εγγυημένα για τον επόμενο χρόνο, καθημερινά, σε ένα blog με εκατομμύρια αναγνώστες απ' όλο τον κόσμο. Το μόνο που μένει λοιπόν, είναι να πάρετε όλοι τον χρόνο σας!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ