2012-11-05 03:22:02
Φωτογραφία για Η σχέση με τον πατέρα του
Καλεσμένος στο «Μες Στην Καλή Χαρά», ο Σωκράτης Αλαφούζος μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη σχέση του με τον πατέρα του και όχι μόνο.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε: «Στα 40 μου έκανα μια κουβέντα με τον πατέρα μου. Μου ζήτησε συγγνώμη και αυτό ήταν δώρο ζωής για μένα», ενώ συμπλήρωσε: «Ξαναχτίζεται ο εαυτός σου. Ανακαλύπτεις ένα κομμάτι του εαυτού σου με αυτό το συγγνώμη. Γιατί κομμάτι δικό σου είναι και οι γονείς σου».

Όσο για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με την Άριελ Κωνσταντινίδη ενώ σχεδίαζαν τον γάμο τους, ανέφερε: «Η μόνη ευθύνη που πρέπει να πάρεις είναι ότι εσύ επέλεξες αυτόν τον άνθρωπο. Ό,τι και αν πάθεις από αυτή τη σχέση, είναι επιλογή δική σου. Ακόμα και αν αλλάξεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φέρεις άλλους ανθρώπους στη ζωή σου».

Τέλος, ο Σωκράτης Αλαφούζος παραδέχτηκε πως δεν αποκλείει έναν ακόμη γάμο στο μέλλον: «Αν έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μου πραγματικά θέλω να είμαι μαζί του, θα ξαναπαντρευτώ. Από μικρό παιδί το όνειρό μου ήταν να έχω μια οικογένεια, παιδιά, έναν σύντροφο και μόνο αυτό δεν κάνω στη ζωή μου. Κάτι κάνω και δεν το έχω για κάποιο λόγο».
yupiii.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ