2012-11-06 10:47:23
Φωτογραφία για Πληκτρολόγιο για όλες τις δουλειές (κυριολεκτικά)!
Το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, αλλά και κάθε ηλεκτρονικής συσκευής, είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός νοικοκυριού στις μέρες μας. 

Γι' αυτό οι εταιρείες δημιουργούν συνεχώς νέας τεχνολογίας πληκτρολόγια, με περισσότερες δυνατότητες, πιο πολλά μεγέθη, ωραία εμφάνιση, κ.α.

Το πληκτρολόγιο έγινε ασύρματο, πιο λεπτό, περισσότερο εργονομικό και αθόρυβο. Απέκτησε πλήκτρα ειδικών λειτουργιών και σε κάποιες περιπτώσεις μίκρυνε, αφού το απάλλαξαν από το ανέγγιχτο για πολλούς αριθμητικό κομμάτι στα δεξιά. Τελευταία απέκτησε και φωτιζόμενα πλήκτρα.

Παράλληλα έγινε και ενεργειακά αυτόνομο, αφού ξεφορτώθηκε τις μπαταρίες. Όπως το Logitech K760, ένα πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ, που αντλεί ενέργεια ακόμη και από το φως της λάμπας. Σχεδιαστικά –λόγω των χαρακτηριστικών λευκών του πλήκτρων και της επένδυσης στο χρώμα του αλουμινίου- ταιριάζει περισσότερο με προϊόντα της Apple, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεργαστεί μέσω Bluetooth και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. 


Χάρη στη δυνατότητα να συγχρονίζει ταυτόχρονα μέχρι και με τρεις διαφορετικές συσκευές, μπορεί να «ζευγαρώσει» με το Mac, το iPad και το Playstation 3. Η επιλογή γίνεται από τα αντίστοιχα πλήκτρα με τη φωτεινή ένδειξη, χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγουμε ξανά και ξανά στις ρυθμίσεις.

Εργονομικά, ο συμπαγής-επίπεδος σχεδιασμός του το κάνει ιδιαίτερα βολικό (ακόμη και αν χρειαστεί να το βάλεις σε μια τσάντα μαζί με το iPad), αλλά δεν επιτρέπει τη ρύθμιση όσον αφορά το επίπεδο κλήσης. Πρακτικά, ακόμη και αν ξεμείνει ξεχασμένο για καιρό μέσα σε κάποια τσάντα, θα συνεργαστεί μόλις δει το φως, χωρίς να χρειάζεται κάθε τόσο φρέσκες μπαταρίες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το K760 «υιοθετεί την ειδική σχεδίαση κοίλων πλήκτρων της Logitech για άνετη και αθόρυβη χρήση, καταλήγοντας σε μια πολύ πιο γρήγορη πληκτρολόγηση ακριβείας, από εκείνη που πετυχαίνουμε με τα εικονικά πληκτρολόγια στις οθόνες αφής». Τέλος, όπως και τα υπόλοιπα πληκτρολόγια ηλιακής φόρτισης της Logitech και αυτό λειτουργεί σε οποιαδήποτε ένταση φωτός (εσωτερικού ή εξωτερικού), ενώ μια πλήρη φόρτιση επαρκεί για τρεις μήνες χρήσης (με μέση ημερήσια λειτουργία 8 ωρών).

Πηγή: www.protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ