2012-11-07 20:09:35
Φωτογραφία για «Όσοι είναι στον σύλλογο, ξέρουν»!
Ο Κώστας Κατσουράνης αρνήθηκε τις κατηγορίες για δημιουργία κλίματος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και κρατά τις καλές στιγμές!

Ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την επιλογή του συλλόγου να λύσει την συνεργασία του με τον διεθνή μέσο, ο «Κατσούρ» διάβασε και άκουσε αρκετά. Παρέμενε, όμως, σιωπηλός. Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, όμως, όπου με δήλωσή του αρνείται τις κατηγορίες των «πρασίνων», εύχεται καλή συνέχεια στην πρώην του ομάδα και κρατά μόνο τις καλές στιγμές που έζησε με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

"Ένας σημαντικός κύκλος στην καριέρα μου κλείνει με τη λύση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό. Φεύγω, κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές και με την πίστη ότι αγωνίστηκα δίνοντας πάντα το μέγιστο δυνατό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαμε μαζί από το 2009 έως σήμερα και φυσικά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που εργάζονται σκληρά για να διευκολύνουν την καθημερινότητα μας.


Αφήνω πίσω όλα όσα επιμελώς πλέχτηκαν γύρω από εμένα, τις εντυπώσεις που προσπάθησαν να αφήσουν για την αρνητική επιρροή που ασκούσα προς τους συμπαίκτες μου καθώς και ότι προσπαθούσα να δημιουργώ προβλήματα στην τεχνική ηγεσία. Όσοι βρίσκονται στο σύλλογο γνωρίζουν την αλήθεια. Όσοι επίσης με ξέρουν έστω και λίγο γνωρίζουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα μου.

Εύχομαι πραγματικά καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και φυσικά ο κόσμος να βρίσκεται πάντα κοντά στους ποδοσφαιριστές».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ