2012-11-07 22:52:25
Φωτογραφία για ΕΝΤΙ ΤΖΟΝΣΟΝ : ΕΨΑΧΝΑ... ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ ΓΙ ΑΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ! (VIDEOS & PHOTOS*
Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια του ελληνικού μπάσκετ όσον αφορά τις μεταγραφές και τις μετακινήσεις των παικτών ήταν και αυτό του 1994.

Την ώρα που η εθνική Ελλάδας ξεκινούσε την προσπάθειά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τορόντο του Καναδά (4-14 Αυγούστου), στην Ελλάδα άρχισαν να «φουντώνουν» τα σενάρια για τους «αιωνίους» και ταυτόχρονα να... χάνεται η μπάλα με τα εκατομμύρια που έπεφταν (τότε) στο τραπέζι. Τα ονόματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας; Ουκ ολίγα!

Στις 3 Σεπτεμβρίου βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το όνομα του Έντι Τζόνσον! Ένας παίκτης που είχε το μακρινό σουτ για... ψωμοτύρι, ενώ ήταν και από τους καλύτερους σκόρερ του ΝΒΑ ερχόμενος από τον πάγκο. Άλλωστε τη χρονιά (1993-94) που είχε ολοκληρωθεί -όντας 35 ετών- είχε μετρήσει κατά μ.ο. στους Σαρλότ Χόρνετς 11,5 πόντους και 3,1 ριμπάουντ με 59/150 τρίποντα σε 77 ματς. Αριθμοί που δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος ήθελε έναν παίκτη που να έχει –εκτός των άλλων- και εμπειρία.

Ο Έντι Τζόνσον ή «Φαστ Έντι» ή «Λούκι Λουκ» ή όπως αλλιώς σας αρέσει είναι καλεσμένος του SentraGoal και μιλάει στη στήλη «Χρόνια και Ζαμάνια» για τις μέρες του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Μοιράστηκε τις αναμνήσεις του και πραγματικά είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο πρώην ερυθρόλευκος άσος ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ