2012-11-14 14:51:33
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Σιγουριά για «Τόρο»
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζουν την σιγουριά, αλλά και την αισιοδοξία τους, πως ο Βασίλης Τοροσίδης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πρόταση στον 27χρονο διεθνή μπακ. Άλλωστε είναι γνωστό πως η διάθεση του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει καταθέσει ήδη την προσφορά της στον ποδοσφαιριστή, η οποία σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον ικανοποιεί. Οι μόνες ενστάσεις του παίκτη έχουν να κάνουν με ορισμένα πριμ και μπόνους.

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι γεγονός πως είχε στο μυαλό του την πρόκληση στο να αγωνιστεί στο εξωτερικό σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά για οικογενειακούς λόγους πλέον (καθώς πρόσφατα παντρεύτηκε και έγινε πατέρας) επιθυμεί το να παραμείνει στην χώρα μας. Σύντομα θα υπάρξει και νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές με σκοπό να συμφωνήσουν και να δώσουν οριστικά τα χέρια, ανανεώνοντας την μεταξύ τους συνεργασία.

Πάντως πρόσφατο δημοσίευμα του «calciomercatonews.com», αναφέρει πως οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ξανασκέφτονται την περίπτωση του Τοροσίδη, ειδικά από τη στιγμή που ο Ιβάν Πίρις συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του, όπως με την τελευταία στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λάτσιο.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ