2012-11-14 16:44:03
Φωτογραφία για Κουτσούρης: «Συζητάμε για το αν μπορούμε να συγχωνεύσουμε τα Τρίκαλα με την Κασσιώπη»
Το σενάριο να αποκτήσει ο Χρήστος Ζαχόπουλος... συμπαίκτη στο πλευρό του είναι πλέον υπαρκτό καθώς με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «ΕΡΕΥΝΑ» ο πρόεδρος της Κασσιώπης, Χάρης Κουτσούρης τόνισε ...αυτό που αιωρείται εδώ και μέρες. Τον ενδιαφέρει να μπει στα Τρίκαλα μαζί όμως με τον Χρήστο Ζαχόπουλο και να αγωνίζονται τα Τρίκαλα από τον Ιανουάριο στην Γ΄ Εθνική. Απίθανο ; Και όμως όλα γίνονται και δεν αποκλείεται από τη νέα χρονιά να έχουμε τους «κυανέρυθρους» στην Football league 2.

«Κάναμε κάποιες συζητήσεις χωρίς να είναι κάτι οριστικό. Έχουμε κάνει κάποιο ραντεβού. Είμαστε φίλοι. Έχουμε γνωριστεί από πέρυσι. Κάνουμε παρέα και κάναμε και μια συζήτηση αν μπορέσουμε να συγχωνεύουμε την Κασσιόπη με τα Τρίκαλα για να παίζει η ομάδα Β΄ Εθνική. Θεωρώ σίγουρο ότι η ομάδα μου θα βγει και θα πρέπει να μας δέσουν για να μην ανέβουμε κατηγορία. Ότι θα γίνει αν θα γίνει, θα γίνει με τον Χρήστο μαζί. Κάναμε μια σκέψη θα συζητήσουμε ξανά και θα δούμε. Η ομάδα που έχουμε στην Κέρκυρα είναι η ομάδα που θα βγει. Γίνεται να γίνει συγχώνευση και για 2 μήνες η ομάδα θα λέγεται Τρίκαλα - Κασσιόπη και μετά τους δύο μήνες η ομάδα θα λέγεται μόνο ΑΟ Τρίκαλα.


Η ομάδα των Τρικάλων είναι καλή και πρωταγωνιστεί με παίκτες ταλαντούχους από την περιοχή. Ο Χρήστος δεν ξεπουλάει την ομάδα. Στην Κασσιόπη οι παίκτες είναι μόνο ξένοι και δεν έχουμε εισιτήρια. Πήρα την ομάδα από το Γ΄ τοπικό και σε 4 χρόνια την έφτασα Γ΄ Εθνική. Είναι ντροπή και μόνο για το μπάτζετ της ομάδας να μην στηρίζει ο κόσμος. 130 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι έχουμε και ειλικρινά έχω πικραθεί. Δεν περίμενα να βγάλω λεφτά αλλά θέλω την ομάδα μου να την βλέπω ο κόσμος. Λυπάμαι που θέλω να την διαλύσω αλλά σε διπλανά ματς γίνονται ερασιτεχνικοί αγώνες με 750 εισιτήρια. Και έπαιζαν και 5 βασικοί Κερκυραίοι. Ξέρω καλά πια είναι τα Τρίκαλα και η ιστορία τους και το περισσότερο διάστημα είμαι εδώ. Σέβομαι τα χρήματα που βάζει ο Χρήστος εδώ και 5 χρόνια και σέβομαι τον καθένα που βάζει χρήματα στον αθλητισμό. Από το ποδόσφαιρο δεν βγάζεις λεφτά ποτέ. Θα μιλήσουμε αρκετές φορές ακόμη με τον Χρήστο και ελπίζω να καταλήξουμε σε κάτι καλό και για μας και για τα Τρίκαλα. Η ομάδα θα έχει πιθανότητες να ανέβει ακόμη παραπάνω».

goaltrikala.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ