2012-11-14 17:15:39
Φωτογραφία για Τζάκρη..Μετά την επίθεση στον Αρβαντινό και την βόλτα για καλυντικά..την πείραξε η απόφαση του Στε για το νομοσχέδιο παρωδία του Ραγκούση περί ιθαγένειας..
Πήρε φόρα από χτες η Τζάκρη..Τώρα τα έβαλε και με το Στε:Ατόπημα η διαρροή από το ΣτΕ Τη διαρροή του αποτελέσματος της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα της αντισυνταγματικότητας των διατάξεων του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, σχολίασε η εισηγήτρια του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, κάνοντας λόγο για σοβαρό ατόπημα.

 "Η διαρροή του αποτελέσματος της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του νόμου 3838/2010 αποτελεί σοβαρό ατόπημα", τονίζει η κυρία Τζάκρη και προσθέτει:

 "Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση για τις συνέπειες της απόφασης έως ότου αυτή δημοσιευτεί σύμφωνα με το νόμο και γίνει γνωστό το σκεπτικό της.

Επισημαίνω δε, ότι καμία νομοθετική πρωτοβουλία δεν μπορεί να αναληφθεί χωρίς τη συμφωνία όλων των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση".


 Απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ και ειδικά κάτι πολιτικούς σαν την κα Τζάκρη.. που σε εκπομπή του Χατζηνικολάου είχε δηλώσει πως το νομοσχέδιο Ραγκούση δίνει ιθαγένεια μόνο σε νόμιμους μετανάστες...και μετά από λίγο αυτοαναιρέθηκε δηλώνοντας πως στην Ελλάδα οι μετανάστες έρχονται μόνο παρανόμως  Σχετικά θέματα..

Η Τζάκρη "ξαναχτύπησε" με την προκλητική της παρουσία

Σοκάρουν οι δηλώσεις Αραβαντινού-Οι αλλοδαποί «αλωνίζουν» στις φυλακές και ελέγχουν το σύστημα… «Τα προβλήματα είναι τραγικά και το μάρμαρο πληρώνουν οι Έλληνες κρατούμενοι.

                                                                                                                                   
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σούπα με καρότο και κύμινο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σούπα με καρότο και κύμινο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ