2012-11-19 16:09:07
Φωτογραφία για Αλβανοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχαν βίζα κι έμειναν πίσω!
Λόγω προβλήματος με τη βίζα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, δεν μπόρεσαν να γυρίσουν έγκαιρα στα Γιάννινα από τη χώρα τους, οι δύο διεθνείς Αλβανοί ποδοσφαιριστές Λίλα και Βίλα με συνέπεια ο δεύτερος να μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο πρώτος είναι τιμωρημένος με κάρτες, οπότε το πρόβλημα γι' αυτόν είναι ασήμαντο.

Και οι δύο απουσίαζαν από τη Δευτέρα λόγω υποχρεώεων με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Από την ΠΑΕ λέγεται ότι το πρόβλημα θα λυθεί έγκαιρα και από Δευτέρα θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Κατά τα άλλα η αποστολή έφτασε στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη. Πλην των Βίλα, Λίλα εκτός αποστολής έμεινε ο Τζάνης που συμμετέχει με την μονάδα του στο στρατιωτικό πρωτάθλημα (ο τελικός θα γίνει τη Δευτέρα στο Λιτόχωρο) και ο τραυματίας Ντάσιος. Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Ντε Βσέντι, Φεγκρούς, Ίλιτς, Κεϊτά, Αυγενικού, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ταμπάσης, Τζημόπουλος, Τοπούζης, Τσουκαλάς και Γεωργίου. Αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Νιαρχάκος.

Πηγή: pas
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ