2012-11-24 16:10:16
Φωτογραφία για Πάθος και δύναμη
O Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και τόνισε πώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει πάθος και δύναμη για να πάρει την νίκη αύριο. Αρχικά σχολίασε την ήττα από τον Παναθηναϊκό:  «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Φυσικά ο Παναθηναϊκός πήγε τον αγώνα εκεί που τον ήθελε αυτός. Δεν ήμασταν δυναμικοί, είχαμε πολλά κενά τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο και πιστεύω πως ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που χάσαμε το παιχνίδι. Μετά από κάθε ήττα, με όποιον αντίπαλο κι αν είναι αυτός, υπάρχει μια στεναχώρια αλλά . εντάξει . περνάνε οι ημέρες, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι τώρα με τον Ολυμπιακό κι αυτό θα κάνουμε».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα φαίνεται αρκετά καλά, όσο πλησιάζει το παιχνίδι είμαστε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι θα μπούμε πιο καλά απ' ότι με τον Παναθηναϊκό. Σε  αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι παθιασμένος, να μπεις δυνατά στο ματς κι από εκεί και πέρα . εντάξει κι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, δεν μπορούμε να τον υποτιμήσουμε. Θέλουμε και τον παράγοντα τύχη μαζί μας αλλά πιστεύω ότι αν κάνουμε κάποια από αυτά που μπορούμε πιστεύω ότι θ' ανταπεξέλθουμε».


Για την επιστροφή Κοντρέρας:  «Κοιτάξτε να δείτε δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σ' αυτό. Κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάζει την καριέρα του, τι να σας πω; Εκρινε καλό ν' αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, μακάρι να του πάνε όλα καλά» 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ