2012-11-26 20:07:33
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ» ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
Ο τεχνικός των Εφήβων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, σε δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τελείωσαν το ματς με τον ΠΑΟ νωρίτερα και έτσι πήγε μέχρι το τέλος δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε με ιδανικό τρόπο σημειώνοντας δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τρίτο και από εκεί και πέρα θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο μου θύμισε πολύ το ματς του πρώτου γύρου στην Παιανία, μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και δεν ξέρω μήπως τα παιδιά επηρεάστηκαν από το 2-0 και νόμιζαν ότι ήταν εύκολο το ματς, αν και άλλα είχαμε πει στα αποδυτήρια. Ο ΠΑΟ μας δυσκόλεψε και εμείς είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, μείωσε και αγχωθήκαμε αλλά και πάλι είχαμε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς.

Αυτό που έχω πει και στα παιδιά είναι ότι ο αντίπαλος είναι λογικό να πιέζει κάποια στιγμή και για αυτό πρέπει εκεί να τον σκοτώνεις σκοράροντας, δεν το καταφέραμε και έτσι πήγε μέχρι το τέλος το ματς με άγχος. Οι τρεις βαθμοί είναι ο σκοπός, αλλά τα παιδιά πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται και άλλα πράγματα και να μάθουν να παίζουν υπό πίεση γιατί είναι σε μία μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα.


Μπορώ να πω ότι αρχίζουμε και αποκτούμε νοοτροπία νικητή, δεν επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας αλλά είχαμε απέναντί μας μία καλή και δυνατή ομάδα. Ανταποκριθήκαμε πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Είχαμε και αρκετές απουσίες, τον Γαρεφαλάκη που έσπασε τη μύτη του μέσα στην εβδομάδα, εκτός ήταν ο Ηλιάδης, ο Μαργαρίτης πριν το ματς μου παραπονέθηκε για σφίξιμο στο πόδι. Έχουμε όμως παιδιά με μέλλον και με δικαιώνουν και με τον χρόνο μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα στη συνέχεια».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ