2012-11-26 21:31:06
Φωτογραφία για Black Biker Leather Jacket_Πως να το φορέσετε!
Το απόλυτο δερμάτινο κομμάτι της γυναικείας αλλά και της αντρικής γκαρνταρόμπας είναι το biker leather jacket. Κοντό μήκος, μεγάλα μυτερά πέτα και χωρίς μάλλινα τελειώματα.

Το συγκεκριμένο μπουφάν στο συγκεκριμένο χρώμα, είναι must have γιατί πολύ απλά είναι ένα κλασσικό κομμάτι που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, δίνει πολύ στυλ σε κάθε μας outfit, και γιατί είναι ίσως το μοναδικό πανωφόρι

που πηγαίνει κυριολεκτικά με όλα τα ντυσίματα και με όλα τα looks!

Casual, rock, ή και chic βραδινές εμφανίσεις, jeans, φόρμες ακόμα και φούστα/φόρεμα? Τα συνοδεύει όλα πολύ σωστά!

Τι να επιλέξετε:

Το χρώμα που υπάρχει σε όλα τα φερμουάρ αλλά και στα υπόλοιπα μεταλλικά στοιχειά είναι το χρυσό το ασημί και το gunmetal(σκούρο σχεδόν μαύρο). Προτιμήστε το τελευταίο στο biker jacket, αφού είναι πιο διακριτικό και μπορεί να συνδυαστεί πολύ πιο εύκολα με τα υπόλοιπα μεταλλικά στοιχεία του outfit (τσάντα, παπούτσια, αξεσουάρ).


Τέλος επιλέξτε ένα σε κανονικό μήκος, ούτε πολύ κοντό ούτε πολύ μακρύ, που δεν έχει κεντήματα, τονισμένους ώμους, έντονα φερμουάρ και μεταλλικά στοιχεία όπως καρφιά ή τρούκς γιατί θα έχετε ένα πιο fashionκομμάτι και άρα κάτι λιγότερα διαχρονικό.

Πώς να το φορέσετε:

Με σκούρα-ουδέτερα μέχρι πιο έντονα φωτεινά χρώματα! Πηγαίνει με όλα και όλες τις ώρες. Ανάλογα λοιπόν την διάθεση σας δημιουργήστε τον συνδυασμό που θέλετε. Επίσης να θυμάστε πως μπορεί να φορεθεί και μέσα από ένα παλτό ή καπαρντίνα ή και να του προσθέσετε από πάνω  ένα γούνινο αμάνικο γιλέκο! 

Δείτε και εμπνευστείτε:

 

 

 

 

 

 

 

  

http://chicandsilk.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ