2012-11-26 22:12:04
Φωτογραφία για Της… συνιστώσας, με Αλαβάνο-Τσίπρα
του Πάνου Θεοδωρόπουλου

Την ώρα που η συνδικαλιστική παράταξη του Κολωνακίου, προσπαθεί να πείσει πως η προεκλογική ρήση της καταγγελίας του μνημονίου, ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ… πως άλλωστε θα καταφέρει ο Αλέξης να γίνει ο Ανδρέας του 2012;; Την ίδια ώρα, η σκεπτόμενη συνιστώσα της «αριστεράς;;» ο κ. Αλαβάνος διατυπώνει την άποψη να απομονωθεί η Ελλάδα, να βγει από την Ευρωζώνη για να λύσει το πρόβλημά της. Λίγο πριν το ΚΚΕ δηλαδή.

Ακόμη και αν αυτή η άποψη έχει μία ορθότητα, που για την ώρα δεν αποδεικνύεται, αλλά για τις ανάγκες της τεκμηρίωσης, ας πούμε ότι στέκει… ΔΕΝ είναι μία άποψη που διατυπώνεται, το πρωί της ημέρας που όλο το παγκόσμιο οικονομικό «παζλ», αναμένει μία θετική εξέλιξη για την Ελλάδα. Εξέλιξη που ακριβώς στηρίζεται στην παραμονή της Ελλάδας εντός του ευρώ!

Δεν είναι αυτή η άποψη που πρέπει να διατυπώσει ένας πρώην πολιτικός αρχηγός που έχει συναίσθηση των λεγομένων του και της διεθνούς πολιτικής σκακιέρας.


Σήμερα είναι ημέρα πολιτικής σιγής. Από αύριο, ας βγουν όλοι, μα όλοι και ας παρουσιάσουν ένα τεκμηριωμένο plan B για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Σήμερα ο κ. Αλαβάνος έριξε πολλά γκολ στην Ελλάδα … για να σκοράρει στον κ. Τσίπρα.

Δεν τον αφήνει (τον Αλέξη), να πετάξει από πάνω του το κουστούμι του κουβανού επαναστάτη και να ντυθεί «ευρωπαίος μεταρρυθμιστής».

Θα είναι εδώ, να θυμίζει, πως είναι αυτός που του έδωσε το δακτυλίδι. Θα είναι μαζί μας, τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας, να «δυναμιτίζει» τις εθνικές προσπάθειες και να επιβεβαιώνει ότι στο ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνεται πάντα, της συνιστώσας.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ