2012-11-26 23:52:40
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΕΣ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, ο 38χρονος τεχνικός σκοπεύει στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (28/11) με την Παναχαϊκή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30), να δώσει ανάσες σε ορισμένους Πειραιώτες που έχουν τραβήξει μέχρι στιγμή όλο το… κουπί, ενώ δεν δίστασε να τους το προαναγγείλει στο σημερινό… χαλάρωμα.

Όπως όλα μαρτυρούν, ο Ζαρντίμ, κόντρα στους «ροσονέρι» θα προχωρήσει σε λίφτινγκ ενδεκάδας σε σχέση με αυτήν στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας 5 με 6 αλλαγές. Ο Μέγερι, έτσι, αναμένεται να πάρει τα γάντια βασικού από τον Κάρολ, ενώ το παιχνίδι από τον πάγκο ή την εξέδρα θα παρακολουθήσουν οι Χολέβας, Αμπντούν, Μοδέστο και Μασάντο, παραχωρώντας τις θέσεις τους σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους (για διαφορετικούς λόγους), όπως οι Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Φέισα, Παπάζογλου, Ντιακιτέ και πιθανότατα ο Ζαραδούκας.

Δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνά κανείς ότι μετά την Παναχαϊκή, ακολουθούν μια τριάδα αγώνων… φωτιά μέσα σε εννέα ημέρες. Αρχικά με τον Πλατανιά (1/12) και την Άρσεναλ (4/12) εντός, ενώ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (9/12) Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ