2012-11-27 00:35:47
Φωτογραφία για Αφιερωμένο...[Part III] (vids)
Όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες, έτσι και εγώ περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις, στο θέμα Δημητρέλου Βιντιάδη, τώρα ειδικά έχουμε περισσότερη αγωνία που ξαφνικά, τους αγχώνει η επικοινωνία με τους πιστωτές και το πόσα e-mail θα πρέπει να στείλουν. Ενώ η ομάδα μας πάει με γοργά βήματα προς την Β' εθνική.

Αυτά -προς το παρών- όσον αφορά το θέμα...επενδυτών. Συνεχίζω λοιπόν το αφιέρωμα μου προς όλους αυτούς που τρώνε ότι τους ταΐζουν, και τη καφρίλα τη θεωρούν μαγκιά, αλλά αυτή τη φορά θα αφήσω στην άκρη τα πέτσινα πέναλτι - πρωταθλήματα - παράγκες.

Αυτή τη φορά θα θυμηθούμε έναν αθλητικογράφο, ο οποίος ήταν φίλος του Ολυμπιακού και μάλιστα τη δεκαετία του 60' υπήρξε και παίχτης του.

Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 90' και συγκεκριμένα στις 6/11/1991 στη κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ΑΕΚ καταφέρνει να γυρίσει το εις βάρος της σκορ (0-1) απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας και να περάσει στον επόμενο γύρο (Τρίτο) του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Για την ιστορία τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 είχαν σημειώσει οι Σαμπανάτζοβιτς, Μπατίστα.


Στο γήπεδο όπως καταλαβένετε επικρατούσε πανζουρλισμός! Ο αθλητικογράφος που κάλυπτε τον αγώνα, με το ζόρι κρατάει τα δάκρυα συγκίνησης, και είναι ένας από τους πολλούς Έλληνες που υποκλίθηκε στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτής της ομάδας με τον δικέφαλο στο στήθος. Και δεν ήταν καν ΑΕΚτζής. Αν αυτό δεν λέγεται «ήθος»...Μία λέξη ξεχασμένη ειδικά στη χώρα που ζούμε Και υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται με τη κατάσταση της ΑΕΚ χωρίς να σκεφτούν, πως χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει Α' εθνική. Τώρα, όσοι χαίρεστε με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μου, -δημοσιογράφοι και μη- απλά σας λυπάμαι...

Αδέρφια να θυμάστε: Η Α.Ε.Κ. είναι κυρίως ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν...
goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ