2012-11-29 13:15:00
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Αλαφούζου
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί μέσω ανακοίνωσης τον Γιάννη Αλαφούζο "να συμμορφωθεί" ενώ ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο στο επικείμενο ντέρμπι του ΟΑΚΑ "θα είναι ο ηθικός αυτουργός".

Η πολεμική που άνοιξε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την διαιτησία του αγώνα Πλατανιάς-Παναθηναϊκός και είχε ως τελευταίο "επεισόδιο" τα δύο σχόλιά του στο Twitter μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δεν έμεινε αναπάντητη από τον επίσημο Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλεί τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να αναλογιστεί τις ευθύνες που πηγάζουν από τη θέση του, ενώ ξεκαθαρίζει πως για όποιο παρατράγουδο σημειωθεί στο πλαίσιο του "ντέρμπι των αιωνίων" στις 9 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα είναι ο ηθικός αυτουργός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ’ ουδενί  στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεων του.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο  Γιάννης  Αλαφούζος,  ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ